Luni - Vineri 09:30 - 18:30

Confidentialitate - BeautyNight Lingerie

S.C. AMC Web Services S.R.L. este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 17886.

Nota de informare privind prelucrarea de date cu caracter personal

1. Date de contact

AMC Web Services S.R.L.
RO25933285
Str. Orzari, Nr. 3, Bl. 47, Parter
Bucuresti, Sector 2
Cod postal 021551 ROMANIA
[email protected]

2. Cum se aplica si ce vizeaza Nota de informare

2.1. Nota de informare se aplica si produce efecte incepand cu data publicarii sale: 25.05.2018.
2.2. Nota de informare se aplică websiteului www.beautynight.ro (domeniul www.beautynight.ro, subdomeniile acestuia si intreg continutului domeniului sau subdomeniilor) si e-mail-urilor apartinand AMC Web Services, in calitate de societate comerciala.
2.3. Nota de informare se aplica tuturor dispozitivelor utilizate în scopul accesării website-ului www.beautynight.ro, dispozitive de tip smartphone, tabletă.
2.4. Nota de informare vizeaza datele dumneavoastră personale ce sunt prelucrate de AMC Web Services atunci cand va aflati in una sau mai multe din urmatoarele situatii:

• o activitate online (accesare si navigare Site ca vizitator neinregistrat)
• un contract la distanta sau care se referă la intentia de intrare într-un contract la distanta (cumparaturi online, participare la concursuri online etc.)
• furnizare directa de date personale, în calitate de membru, client sau vizitator al site-ului sau in afara unui contract (postare recenzii la produse, abonare newsletter, apelare call center etc.)

3. Ce tipuri de date personale prelucram si cui apartin

3.1. AMC Web Services proceseaza: date personale "nesensibile".
3.2. Categoriile de persoane vizate pentru care AMC Web Services colecteaza date personale:

3.1.1. Clienți
3.1.2. Apelanti în call center
3.1.3. Vizitatori ai siteului
3.1.4. Membri inregistrati
3.1.5. Abonati la newsletter
3.1.6. Participanti la concursuri

4. Care sunt temeiurile legale pentru prelucrarea datelor dumneavoastră personale

4.1. Temeiurile legale pentru prelucrarea datelor dumneavoastră personale "nesensibile" sunt:

4.1.1. consimțământul dumneavoastră
4.1.2. un contract la care sunteți parte (contractul la distanta)
4.1.3. o cerere de la dvs. înainte de intrarea într-un contract
4.1.4. necesitatea respectării unei obligații legale la care suntem supuși
4.1.5. interesul nostru legitim sau legitim al unei terțe părți.

4.2. Prelucrăm datele dvs. personale pe baza unor interese care sunt legitime, reale, și prezente, protejand in acelasi timp, in mod rezonabil, drepturile si libertatile dvs.
Interesele noastre legitime pot fi eliminate de interesele dvs., in situatia in care drepturile si libertatile dvs. fundamentale sunt amenintate.

5. Din ce surse și prin ce mijloace colectăm datele dvs. personale

5.1. Datele dumneavoastră personale sunt colectat direct, fiind furnizate de dumneavoastră.
5.2. AMC Web Services colecteaza datele dumneavoastră personale prin urmatoarele mijloace:

5.2.1. electronic, folosind formulare web postate pe Site
5.2.2. electronic

• prin stocarea de informație pe echipamentele dumneavoastră, sau
• accesând informație stocată pe echipamentele dumneavoastră, sau
• citind informație emisă de echipamentele dumnevoastră.

5.2.3. telefonic, prin apeluri initiate de dvs. sau de AMC Web Services la cererea dvs.
5.2.4. prin inregistrare in baza de date la sediu/show-room

6. Puteti decide ce tipuri de date personale prelucram?

6.1. Decizia de a fruniza datele dumneavoastră personale este:

6.1.1. optionala și voluntară pentru urmatoarele date furnizate liber: continutul mesajelor trimise din formularele web, continutul comentariilor trimise din site, fotografii, data nasterii, genul, venitul, nivelul de educatie, continutul mesajelor audio telefonice intre dvs. si AMC Web Services, informatii tehnice privind dispozitivul dvs.
6.1.2. obligatorie prin necesitatea respectarii unei obligatii legale pentru furnizarea de: date de facturare.
6.1.3. obligatorie pentru a permite desfasurarea Contractului la distanta la care sunteți parte sau pentru a da curs unei cereri de la dvs. anterior intrarii in contract: nume si prenume, adresa, telefon.

6.2. Furnizarea obligatorie de date cu caracter personal este o cerință legală, contractuală sau necesară pentru intrarea într-un contract (la distanta).


7. Cum va afecteaza decizia dvs. de a furniza sau nu datele dvs. personale

7.1. Dacă nu reușiți sau nu doriti să ne furnizați datele dumneavoastră personale și această furnizare este optionala si voluntară, atunci acest lucru nu poate afecta desfasurarea Contractului la distanta intre dvs. si AMC Web Services sau nu are alt fel de consecinte ce va pot afecta.
7.2. Dacă nu reușiți sau nu doriti să ne furnizați datele dumneavoastră personale și această furnizare este obligatorie, atunci consecintele sunt de natura sa va afecteze: Nu veti putea beneficia de produsele pe care le vindem, pentru ca vanzarea lor e legata de inregistrarea si declararea unor detalii fiscale si de incheierea contractului la distanta, ce necesita existenta unei adrese de livrare (in cazul in care optati pentru livrare prin curier) si a unui numar de telefon pentru confirmari si comunicari telefonice privind produsele din comanda. Singura modalitate prin care puteti beneficia de produsele AMC Web Services, in afara furnizarii datelor necesare contractului la distanta, este prin achizitia direct de la sediu/show-room.

8. Scopurile si modalitatille de prelucrare a datelor dumneavoastra personale

8.1. AMC Web Services prelucreaza datele dvs. personale in scopuri reale, prezente, și legitime.
AMC Web Services prelucreaza datele dvs. personale exclusiv in scopurile pentru care datele dvs. personale sunt colectate initial, iar in situatia in care vor fi identificate scopuri secundare, ce necesita prelucrarea datelor dvs., aceasta prelucrare nu va fi facuta fără informarea si consimțământul dvs. prealabil sau fără să existe un interes legitim în acest sens și fără un temei juridic.
8.2. AMC Web Services colecteaza email-ul dvs. pentru pentru inregistrarea unui cont in magazinul www.www.beautynight.ro, fiind necesar desfasurarii Contractului la distanta si a furnizarii de Servicii de comert electronic catre dumneavoastra: trimitere de mesaje si notificari privind statusul Contului, statusul Tranzactiilor initiate de dvs. (confirmare, expediere, anulare sau orice alte probleme ce pot aparea in procesul de comanda sau legat de produsele din comanda) sau pentru a va transmite comunicari comerciale ce vizeaza produse similare celor comandate anterior, in calitate de Client existent al AMC Web Services.
8.3. AMC Web Services colecteaza email-ul dvs. in vederea postarii de comentarii sau recenzii foto la produsele din magazinul www.www.beautynight.ro, fara a face publica adresa de email o data cu comentariul/fotografia, acesta fiind necesar in scopul:

• identificarii in baza de date a comenzii si produselor pentru care se comenteaza sau se trimite recenzia, asociate cu emailul respectiv
• acordarii de vouchere cadou prin email

8.4. AMC Web Services colecteaza email-ul dvs. in scopuri de marketing si comunicari comerciale (desfăsurarea campaniilor promoționale prin transmiterea de newsletter, transmitere de vouchere electronice cadou etc.), de urmărire și monitorizare a vânzărilor de servicii și comportamentului consumatorului.
8.5. AMC Web Services colecteaza numele si prenumele dvs. pentru inregistrarea unui cont in magazinul www.www.beautynight.ro fiind necesar desfasurarii Contractului la distanta si a furnizarii de Servicii de comert electronic catre dumneavoastra: trimitere de colete prin servicii de curierat, emitere facturi etc.
8.6. AMC Web Services colecteaza numarul dvs. de telefon pentru inregistrarea unui cont in magazinul www.www.beautynight.ro, pentru incheierea unei Tranzactii initiate de dvs. sau pentru oferiera de informatii la cerere, fiind necesar desfasurarii Contractului la distanta si a furnizarii de Servicii de comert electronic catre dumneavoastra: furnizare de informatii prin apel telefonic sau SMS, privind produsele din site sau statusul Tranzactiilor initiate de dvs. (confirmare, expediere, anulare sau orice alte probleme ce pot aparea in procesul de comanda sau legat de produsele din comanda). AMC Web Services nu trimite SMS-uri cu caracter comercial, in afara comunicarilor de tip tranzactional mentionate mai sus.
8.7. AMC Web Services colecteaza adresa dvs. pentru inregistrarea unui cont in magazinul www.www.beautynight.ro sau pentru finalizarea unei Tranzactii initiate de dvs., fiind necesara desfasurarii Contractului la distanta si a furnizarii de Servicii de comert electronic catre dumneavoastra: trimitere de colete prin servicii de curierat, emitere facturi etc.
8.8. AMC Web Services colecteaza informatii despre nivelul dvs. de educatie si venit, informatiile obtinute fiind interpretate in vederea segmentarii demografice si socio-economice a pietei vizate, in sprijinul optimizarii comunicarilor de marketing catre Clienti si a strategiei de afaceri.
8.9. AMC Web Services colecteaza informatii despre genul dvs. si data nasterii, informatiile obtinute fiind interpretate in vederea segmentarii demografice si socio-economice a pietei vizate, in sprijinul optimizarii comunicarilor de marketing catre Clienti (trimitere de vouchere cadou cu ocazia aniversarilor) si a strategiei de afaceri.
8.10. AMC Web Services colecteaza informatii despre data nasterii si pentru a va ura “La multi ani” cu ocazia zilei dvs. de nastere si/sau pentru a va oferi vouchere electronice cadou.
8.11. AMC Web Services colecteaza continutul comentariilor postate de dumneavoastra la produsele din site-ul www.beautynight.ro sub pseudonim, fara publicarea emailului deoarece acest continut este util tuturor vizitatorilor site-ului, ce intentioneaza sa initieze o Tranzactie, permitand acumularea unui istoric de recenzii autentice privind produsele, exprimate de persoane fizice reale.
Colectarea si afisarea acestor texte ale mesajelor scrise de dumneavoastra in site-ul www.www.beautynight.ro este consecinta unei actiuni voluntare, prin care dumneavoastra alegeti sa faceti respectivele informatii publice, iar prelucrarea acestor date se va face in temeiul interesului nostru legitim de a pune la dispozitie tuturor potentialilor clienti, marturii reale, privind calitatea produselor comercializate de AMC Web Services si de a promova produsele in mod etic, mentinand transparenta in comunicarea cu clientii nostri, precum si integritatea si calitatea informatiilor despre produse.
8.12. AMC Web Services colecteaza fisere de imagine postate de dumneavoastra sub forma de recenzie la produsele din site-ul www.www.beautynight.ro sub pseudonim, fara publicarea emailului si cu anonimizarea persoanei fizice identificabile, deoarece datorita specificului produselor comercializate de noi, continutul foto este util tuturor vizitatorilor site-ului ce intentioneaza sa ia o decizie de cumparare, permitand acumularea unei galerii foto ce prezinta produsele reale, purtate de persoane fizice obisnuite. Colectarea si afisarea imaginilor transmise de dumneavoastra prin site-ul www.www.beautynight.ro este consecinta unei actiuni voluntare, prin care dumneavoastra alegeti sa faceti respectivele fotografii publice, in conditiile de anonimizare specificate, iar prelucrarea acestor date se va face in temeiul consimtamantului dvs. liber exprimat si retractabil, de a pune la dispozitia tuturor potentialilor clienti, marturia dvs. reala, privind calitatea si aspectul produselor comercializate de AMC Web Services, sub forma de fotografie.
8.13. AMC Web Services colecteaza id-ul dumneavoastra din cookie-urile strict necesare plasate de www.beautynight.ro pentru a va permite sa va autentificati, sa va pastrati autentificarea pe masura ce navigati in paginile siteului www.beautynight.ro, precum si pentru a va permite sa vizualizati si editati cosul de cumparaturi si sa finalizati o tranzactie initiata.
8.14. AMC Web Services colecteaza in scopuri statistice, de monitorizare a activitatii comerciale si de îmbunătățirea a rezultatelor Site-ului, informații tehnice cu privire la dispozitivul vizitatorului – locația acestuia, adresa IP, tipul de echipament hardware, informații în legătura cu intervalul orar precum și data la care a fost folosit Site-ul, alte informații care rezultă din folosirea aplicațiilor de tip Cookies; pentru mai multe informații legate de cookie-uri, vă rugăm consultați Politica privind utilizarea cookie-urilor disponibilă în website.
8.15. AMC Web Services colecteaza inregistrarile convorbirilor cu dvs. cu acordul dvs. exprimat voluntar si explicit, in scopul monitorizarii produselor si serviciior in procesul de vanzare sau post-vanzare, deoarece acest continut audio este util in procesul de oferire de asistenta catre dvs. in calitate de Membru sau Client al AMC Web Services. In functie de situatie, poate exista necesitatea accesarii unii istoric al comunicarii dintre dvs. si noi, care sa cuprinda solicitarie/modificarile/notificarile ce au avut loc intre partile implicate in Contractul la distanta sau in demersurile existente in vederea incheierii unei Tranzactii.
8.16. AMC Web Services colecteaza seria și numărul actului de identitate ca identificator unic al persoanei vizate, strict pentru autentificarea câștigătorilor campaniilor promoționale/concursurilor si in scopul respectarii cerințelor legislației fiscale in vigoare.
8.17. AMC Web Services colecteaza date cu caracter personal in scop probatoriu pentru activitățile de mai sus și de arhivare, pentru anumite categorii de date în acord cu dispozițiile legale.

9. Utilizarea de procese de profilare automată și decizii automatizate

9.1. AMC Web Services utilizeaza datele dumneavoastră personale “nesensibile” pentru a realiza profilari automate ce includ evaluarea automata de aspecte ale personalității dumneavoastră pentru a va afisa reclame cu produse cat mai relevante. Profilarea automata si luarea de decizii complet automatizat cuprinde: o posibila analiză a caracteristicilor dumneavoastră, evaluari posibile cu privire la comportamentul dumneavoastră, este realizata exclusiv cu mijloace informatice si fără implicare umană.
9.2. AMC Web Services utilizeaza datele dvs. personale pentru a lua decizii automate despre dumneavoastră, bazate pe profilarea automata, ce pot include: “profilarea automată în totalitate” a dvs., sunt realizate exclusiv cu mijloace informatice si fără implicare umană.
9.3. Deciziile automate pe care le ia AMC Web Services si care va privesc in mod direcat sunt luate cu ajutorul unui algoritm ce poate fi descris din punct de vedere al obiectivului urmarit, astfel: Daca un vizitator/client acceseaza produse dintr-o anumita categorie, vom considera ca aria sa de interes este legata de acea categorie de produse si vom incerca sa personalizam, in viitor afisarea produselor pe baza acelei analize (ex: prin afisarea de produse sortate implicit, in functie de preferintele identificate)
9.4. Deciziile automate nu au un impact asupra drepturilor si libertatilor dvs. si nu au un impact semnificativ asupra alegerilor dvs. si nu va pot afecta viata in mod semnificativ.
9.5. Temeiul legal pentru prelucrarea datelor cu caracter personal prin decizii automate ce va vizeaza este interesul legitim al AMC Web Services, fiind si in interesul dumneavoastra.


10. Prelucrarea datelor personale ale minorilor

10.1. AMC Web Services nu realizează activități comerciale, de marketing sau de prelucrare a datelor cu caracter personal față de minori.

11. Durata de pastrare a datele dvs. personale

11.1. Limităm durata de stocare a datelor dvs. personale la ceea ce este necesar pentru scopurile noastre de procesare.
11.2. Revizuim necesitatea păstrării în continuare a datelor dvs. personale: In fiecare an analizam datele colectate si prelucrate, in vederea filtrarii, sortarii si mentinerii prelucrarii doar pentru datele in cazul carora scopul prelucrarii este actual.
11.3. Stergem datele dumneavoastra la momentul la care ne solicitati acest lucru, cu exceptia datelor a caror furnizare si prelucrare este impusa de o prevedere legala, pe care le stergem in termenul prevazut de lege pentru aceasta.
În cazul în care păstrarea datelor dvs. personale este necesară în scopurile specificate de lege, putem păstra în continuare datele dvs. personale. Totodată, stocarea datelor personale pentru o perioadă mai îndelungată de timp se poate realiza pentru realizarea de statistici, îmbunătățirea serviciilor, administrarea conturilor clienților activi, cercetare / studii de piață.

12. Dezvaluirea datelor dvs. personale

12.1. În vederea realizării unuia sau mai multor scopuri din cele menționate mai sus, AMC Web Services poate dezvălui datele dumneavoastră cu caracter personal catre alte categorii de destinatari: parteneri contractuali (pe baza unui angajament de confidențialitate din partea acestora) sau furnizori de servicii (procesatori care asista AMC Web Services in prelucrarea de date personale in calitate de imputerniciti) doar cu consimțământul dvs.
12.2. Imputernicitii AMC Web Services ce prelucreaza datele dvs. personale in scopurile adecvate si in interesul dvs., in urma exprimarii acordului voluntar, sunt: Fan Courier, Urgent Cargus, PayU si alti curieri si procesatori ce vor fi mentionati in Nota curenta la momentul colaborarii.
12.3. Imputernicitii AMC Web Services ce stocheaza datele dvs. personale in temeiul interesului nostrum legitim sunt: platforma de ecommerce While(1) Software, Orange, Hertzner, GTS, Amazon Web Services.
12.4. In eventualitatea in care va fi neceasara dezvăluirea datele dvs. personale catre un alt destinatar, atunci vă vom informa asupra momentului dezvăluirii și numelui destinatarilor.

13. Transferul datele dvs. personale în afara Uniunii Europene sau al Spatiului Economic European

13.1. AMC Web Services nu transfera datele personale în țări din afara UE sau SEE, sau către organizații internaționale.

14. Masuri de siguranta privind datele dvs. personale

14.1. AMC Web Services ia toate masurile de securitate si confidentialitate rezonabile si in mod continuu, in scopul protejarii datelor cu caracter personal: măsuri tehnice si organizatorice adecvate, masuri de securitate la un nivel rezonabil, masuri ce previn prelucrarea neautorizata si ilegala, masuri ce previn pierderea accidentala sau ilegala, masuri ce previn distrugerea accidentala sau ilegala, masuri ce previn daunele accidentale sau ilegale.
14.2. Dacă depistam că s-a produs o încălcare a securității prelucrării datelor dvs. personale, atunci:

14.1.1. investigăm incidentul de securitate.
14.1.2. luam toate masurile rezonabile pentru atenuarea riscului imediat de producere a unui prejudiciu
14.1.3. notificăm Autoritatea de Supraveghere cu privire la incidentul de securitate, daca încălcarea este susceptibilă să ducă la un risc ridicat pentru drepturile și libertatile dvs.
14.1.4. vă informăm direct despre încălcarea securității, dacă încălcarea este susceptibilă să ducă la un risc ridicat pentru drepturile și libertățile dumneavoastră, cât mai repede posibil, prin canale de contact adecvate
14.1.5. nu suntem obligați să vă informăm direct dacă am luat măsurile necesare pentru a face ca datele dvs. personale să fie incomprehensibile oricărei persoane care nu este autorizată să le acceseze sau riscul ridicat pentru drepturile și libertățile dvs. nu mai este posibil să se producă sau ar implica eforturi disproporționate. Într-un astfel de caz, vă vom informa prin intermediul rețelelor publice.

15. Drepturile dumneavoastră privind datele personale furnizate

15.1. Vă respectăm drepturile care privesc protecția datelor dumneavoastră personale.

15.1.1. Dreptul de acces la datele dvs. personale (nu include date anonime).
15.1.2. Dreptul de a obține confirmarea de la AMC Web Services dacă prelucreaza (sau nu prelucreaza) datele dvs. personale
15.1.3.Dreptul la portabilitatea datelor.
Aveti dreptul de a primi o copie a datelor cu caracter personal pe care le-ai furnizat AMC Web Services si care va privesc, intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat. Acestea pot fi utilizate pentru descarcare sau pentru a fi transmise altui Operator.
Daca solicitati copii suplimentare ale datelor dvs. personale, atunci va putem percepe o taxa rezonabila, care se bazeaza pe costurile administrative necesare pentru indeplinirea cererii.
15.1.4. Dreptul la rectificarea datelor dvs. personale.
Trebuie să comunicăm rectificarea datelor dvs. personale destinatarilor datelor dvs. personale (dacă există).
Nu comunicăm rectificarea datelor dvs. personale destinatarilor datelor dvs. personale în cazul în care comunicarea către destinatar este imposibilă, sau implică un efort disproporționat.
15.1.5. Dreptul la ștergerea datelor dvs. personale, in anumite situatii conform legii
Trebuie să comunicăm ștergerea datelor dvs. personale destinatarilor către care le dezvăluim (dacă există).
Nu comunicăm ștergerea datelor dvs. personale destinatarilor către care le dezvăluim, în cazul în care comunicarea către destinatar este imposibilă, sau implică un efort disproporționat.
15.1.6. Dreptul să obțineți restricționarea prelucrării datelor dvs. personale. pentru o perioadă, in anumite situatii conform legii.
Trebuie să comunicăm restricționarea prelucrării datelor dvs. personale către destinatarii datelor dvs. personale (dacă există).
Nu comunicăm restricționarea prelucrării datelor dvs. personale către destinatarii datelor dvs. personale în cazul în care comunicarea către destinatar este imposibilă sau implică un efort disproporționat.
15.1.7. Dreptul la opoziție
Vă puteți opune prelucrării datelor personale atunci cand acestea sunt prelucrate în scop de marketing direct.
De exemplu, aveți dreptul să vă retrageți oricand consimtământul privind utilizarea datelor de contact în scopul transmiterii de comunicari comerciale, în mod gratuit, atat prin transmiterea unei cereri scrise la adresa de e-mail: [email protected], cât și prin alte modalități menționate de AMC Web Services o data cu comunicările transmise, precum și prin accesarea link-ului dedicat exercitării dreptului de retragere a acestui consimțământ, care va fi inclus în fiecare comunicare comercială transmisă prin e-mail (ex: newsletter).
15.1.8. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă.
AMC Web Services nu realizează profilări care să fie urmate de decizii automatizate cu efect juridic sau semnificativ pentru vizitatorii, membrii site-ului sau clienții săi.


16. Cum vă puteți exercita drepturile?

16.1. Vă puteti exercitarea drepturile dvs. privind protecția datelor dvs. personale prin:

16.1.1. In mod direct, prin modulul online securizat "Informatii despre datele tale personale", asociat contului tau (si accesabil dupa autentificarea in cont pe www.beautynight.ro), ce contine mecanisme de verificare a identitatii tale in sistemul nostru de referinta.
16.1.2. Prin solicitări scrise, deoarece nu putem face față solicitărilor verbale imediat, fără să analizăm mai întâi conținutului cererii și fără să vă identificăm mai întâi.

16.1.2.1. Cererea dvs. trebuie să conțină o descriere detaliată și precisă a dreptului pe care doriți să-l exercitați.
16.1.2.2. Este posibil sa fie necesar sa ne furnizați o copie a unui document de identificare pentru a vă confirma identitatea, datele personale fiind folosite in mod limitat la activitatea de confirmare a identitatii dvs., stocate pe perioada limitata, conform scopului declarat iar orice alte date conținute în copia documentului de identificare, ce exced datele solicitate de AMC Web Services, cum ar fi o fotografie sau orice alte caracteristici personale, pot fi mascate de dvs. sau vor fi anonimizate la prelucrare.
16.1.2.3. Veti fi informati la momentul identificarii despre documemtele sau datele personale necesare verificarii dvs. in sistemul nostrul de referinta. Dacă nu sunteti de acord cu Solutia propusa si doriți să propuneți alternative, le vom evalua de la caz la caz.
16.1.2.4. Puteți trimite solicitarea dvs. referitoare la protecția datelor dvs. personale la adresa de email [email protected], de unde vor fi preluate de o persoană responsabilă de tratarea cererilor dvs. referitoare la protecția datelor dvs. personale.
16.1.2.5. Veți primi răspunsul nostru la cererile dvs. care vizează protecția datelor dvs. personale in contul dvs. la adresa de email furnizata /autentificata in sistemul nostru.
16.1.2.6. Termenul în care ne ocupăm de cererea dvs. (prin care vă exercitați drepturile) cu privire la protecția datelor dumneavoastră personale: in 30 de zile de la data primirii cererii.

17. Dreptul de a va adresa unei autoritati de supraveghere

17.1. Puteți depune o plângere in nume propriu sau prin mandatarea unei organizatii, catre:
Autoritatea de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (A.N.S.P.D.C.P.), cu sediul in B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, sub forma unei adrese scrise, la sediul institutiei sau prin e-mail la adresa [email protected]
17.2. Autoritatea de supraveghere trebuie să vă informeze într-un termen rezonabil cu privire la progresul si rezultatul plângerii.
17.3. Aveți dreptul de a exercita in nume propriu prin mandatarea unei organizatii, o cale de atac judiciară în UE și în SEE împotriva unui operator, imputernicit și unei Autorități de Supraveghere.

18. Explicații cu privire la termenii și expresiile utilizați în această notă de informare

18.1. Date cu caracter personal înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”). O persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi:

• un nume
• un număr de identificare
• date de localizare
• un identificator online
• identitatea fizică a unei persoane persoane fizice
• identitatea fiziologică a unei persoane persoane fizice
• identitatea genetică a unei persoane persoane fizice
• identitatea psihică a unei persoane persoane fizice
• identitatea economică a unei persoane persoane fizice
• identitatea culturală a unei persoane persoane fizice
• identitatea socială a unei persoane persoane fizice

18.2. Prelucrare semnifică orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi

• colectarea,
• înregistrarea,
• organizarea,
• structurarea,
• stocarea,
• adaptarea,
• alterarea,
• extragerea,
• consultarea,
• utilizarea,
• ștergerea sau distrugerea etc.

18.3. Restricționarea prelucrării înseamnă marcarea datelor personale stocate cu scopul de a limita prelucrarea acestora în viitor.
18.4. Scopul prelucrării înseamnă motivul pentru care este realizată prelucrarea datelor personale.
18.5. Operator înseamnă persoana fizică sau juridică, autoritatea publică, agenția sau alt organism care, singur sau împreună cu altele, stabilește scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; atunci când scopurile și mijloacele prelucrării sunt stabilite prin dreptul Uniunii sau dreptul intern, operatorul sau criteriile specifice pentru desemnarea acestuia pot fi prevăzute în dreptul Uniunii sau în dreptul intern.
18.6. Împuternicit înseamnă persoana fizică sau juridică, autoritatea publică, agenția sau alt organism care prelucrează datele cu caracter personal în numele si pe seama operatorului.
18.7. Destinatar înseamnă persoana fizică sau juridică, autoritatea publică, agenția sau alt organism căreia (căruia) îi sunt divulgate datele cu caracter personal, indiferent dacă este sau nu o parte terță. Cu toate acestea, autoritățile publice cărora li se pot comunica date cu caracter personal în cadrul unei anumite anchete în conformitate cu dreptul Uniunii sau cu dreptul intern nu sunt considerate destinatari; prelucrarea acestor date de către autoritățile publice respective respectă normele aplicabile în materie de protecție a datelor, în conformitate cu scopurile prelucrării.
18.8. Parte Terță înseamnă o persoană fizică sau juridică, autoritate publică, agenție sau organism altul decât persoana vizată, operatorul, persoana împuternicită de operator și persoanele care, sub directa autoritate a operatorului sau a persoanei împuternicite de operator, sunt autorizate să prelucreze date cu caracter personal.

19. Cine raspunde pentru prelucrarea datelor dvs. personale

19.1. AMC Web Services – are statut de operator pentru datele dvs. personale si decide in ce scop sunt prelucrate datele dvs. personale, cum sunt prelucrate datele dvs. personale și este responsabil pentru prelucrarea datelor dvs. personale.
19.2. AMC Web Services a desemnat un responsabil cu protecția datelor dvs. personale.
Datele sale de contact sunt: Cristina Vasile, [email protected] , 0374.410.773 Str. Orzari, Nr. 3, Parter , Bucuresti Sector 2

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 10.12.2019