Luni - Vineri 09:30 - 18:30

Despre noi - BeautyNight Lingerie

AMC Web Services S.R.L. este unic importator si distribuitor autorizat BeautyNight, pentru piata din Romania. Suntem o companie dinamica si responsabila. Am inceput sa functionam in luna septembrie a anului 2009.

Noi credem ca am reusit sa ne impunem pe piata din Romania datorita seriozitatii noastre si capacitatii de a satisface nevoile clientilor. In plus, parteneriatul nostru strategic cu BeautyNight din Polonia, unul din cei mai mari distribuitori de lenjerie intima sexy din Polonia, garanteaza ca suntem partenerul in care poti avea intotdeauna incredere.

De ce BeautyNight?

Distribuitorul autorizat AMC Web Services S.R.L. reprezinta garantia calitatii.
Ne straduim permanent sa oferim partenerilor nostri produse la cele mai ridicate standarde.

Suntem o companie moderna si usor adaptabila realitatilor inconjuratoare
Misiunea noastra este sa obtinem satisfactia clientilor prin intermediul produselor de inalta calitate distribuite si al unui personal dedicat, capabil sa ofere consultanta de specialitate.

Viziunea AMC Web Services S.R.L. este ca pe termen mediu sa ajungem cel mai bun distribuitor al renumitului brand polonez in Europa. Acest lucru il vom realiza printr-o strategie coerenta de management, efort sustinut din partea echipei profesioniste de vanzari si investitii in infrastructura logistica a companiei.
Valoarea companiei o reprezinta relatiile interumane deosebite pe care am reusit sa le cream de-a lungul timpului atat in cadrul firmei cat si cu partenerii si furnizorii nostri. Principiile de baza ale activitatii noastre sunt respectul, increderea si pasiunea pentru tot ceea ce facem.

Scopul nostru principal este sa-ti oferim mereu produse de calitate in cel mai scurt timp de livrare. De aceea, ne asiguram in permanenta ca detinem un stoc de aproximativ 200 de produse pentru femei si ca onoram comenzile în maximum 24 de ore.
 
Diversitatea de produse de care dispunem in permanenta iti ofera posibilitatea de a alege in orice moment gama de textile pe care doresti sa o comercializezi, precum si numarul de produse necesar afacerii tale.

Modele sunt create pentru a corespunde tuturor tipologiilor de clienţi, de la clasic la extravagant. Ele sunt gandite sa puna in valoare silueta si confera incredere în orice moment al zilei. Seturile, chemise-urile, pijamalele, portjartierele, halatele, corsetele sunt produse care raspund exigentelor femeii contemporane, atat prin linia moderna, cat si prin inovatiile tehnologice. Idei indraznete sunt transpuse in texturi şi culori care sa intampine noile tendinte ale modei.

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 10.12.2019